Известие

Collapse
No announcement yet.

спирачни дискове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• спирачни дискове

здравейте,
    бих искал да попитам за една марка спирачни дискове и накладки. марката е LPR и колкото и да обикалях за тях ми дадоха най-изгодна оферта. бихте ли препоръчали марка ? идеята е за сносни дискове на добра цена, няма да правя геройства на пътя.

Гледах че Брембовксите предлагани из форума са на сносна цена......
    Каква цена ти предложиха?....и каква ти е колата.....предни задни?
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от archer Покажи съобщение
      здравейте,
      бих искал да попитам за една марка спирачни дискове и накладки. марката е LPR и колкото и да обикалях за тях ми дадоха най-изгодна оферта. бихте ли препоръчали марка ? идеята е за сносни дискове на добра цена, няма да правя геройства на пътя.
      АТЕ, TEXTAR, BREMBO са добрите марки
      Delphi също стават - продават се в ТЕХ-КО
      LPR http://www.lpr.it/eng/home.htm се продава в "Косер"
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

айде и аз да използвам темата,нещо за MAPCO да сте чували,че ми ги предлагат от едно място за 40лв/бр ,за предни дискове говорим(вентилирани)
        тия дни ще мина да проверя по другите магазини да видя как стоят нещата (марка/пари) и ще пиша за какво става дума
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          айде и аз да използвам темата,нещо за MAPCO да сте чували,че ми ги предлагат от едно място за 40лв/бр ,за предни дискове говорим(вентилирани)
          тия дни ще мина да проверя по другите магазини да видя как стоят нещата (марка/пари) и ще пиша за какво става дума
          Мапко уж за немски ги дават. Сайтът им е приличен. За дискове не знам, но миналата седмица гледах техен поленов филтър и изглеждаше читав.
          Напиши после кво си сложил и за кви пари
          156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
          Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            Мапко уж за немски ги дават. Сайтът им е приличен. За дискове не знам, но миналата седмица гледах техен поленов филтър и изглеждаше читав.
            Напиши после кво си сложил и за кви пари
            мапко и ЛПР са така да се каже копромисен вариант....
            колегата правилно е казал за АТЕ и Брембо,делфи бяха и те на добро ниво,но напоследък качеството им е паднало с пъти....говорим за накладки,дискове носачи и т.н.
            Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
            Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
            Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
            Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
            Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Гледах че Брембовксите предлагани из форума са на сносна цена......
              Каква цена ти предложиха?....и каква ти е колата.....предни задни?
              комплект предни - 118 лв + 54 лв предни накладки
              комплект задни - 92 лв + 35 лв накладките

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=323
                Най - долу има една снимка и цена за дисковете.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз си сложих вентилирани TRW 135 лв за бр. предни и оригинални накладки Алфа, Ланча ,Фиат. 108 лв комплекта . Спират перфектно , няма скърцане ,свирене. Доволен съм .
                  CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                  Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

аз си сложих предни рязани на АТЕ или БРЕМБО не помня със накладки ТЕКСТАР ми не ми се струва че спира чак толкова добре!!със старите дискове и накладки муи се струваше че по яко забиваше муцуната като натисна спирачката
                    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Ами нарязаните (надупчените) се отличават от обикновените по това, че като набия 3 пъти в рамките на 1 минута спирачки от 100км/ч до 0...Педала не се втвърдява и дефакто при 2-то и 3-тото екстремно спиране си спира толкова добре, както и при първото...ДОкато при обикновените дискове първото спиране ок....но при 2-ро и 3-то спиране педала става мноого твърд и почва да спира по-кофти...ако си карате колата нормално няма как да усетите разлика между нарязаните (надупчените) и обикновените...
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                      X